АЛФА 90Х ФАВОРИТ 8kw

Цена 45,190.00 ден.

Шпорет на дрва - Алфа 90х Фаворит

-челична плоча за готвење, постои можност да се потргне плочата и темелно да се исчисти

-можност за готвење на целата површина на плочата

-рамномерно печење во рерната

-специјален клуч за отварање на вратата на ложиштето во случај на загревање на рачката

-ложитето е обложено со заменливи шамотни плочи, кои акумулираат топлина и ја зголемваат температурата на согорувањето

-регулаторот за снабдување со примарен воздух на вратата на пепелникот

-регулаторот за снабдување со секундарен воздух на внатрешната страна на вратата на ложиштето

-снабдувањето со секундарен воздух обезбедува почисто согорување, односно догорување на предходно непотполно согорени производи

-двојно стакло на вратата на рерната, со вграден термометар

-две положби на вратата на рерната:

1.врата на рерната отворена – поголема емисија на топлина за загревање на просторијата

2.вратата на рерната затворена – помала емисија на топлина во просторијата

-отвор за чистење на внатрешноста на шпоретот

-две положби на решетката во ложиштето за функционирање на шпоретот во лето и зима

-фиока за горивото се наоѓа во долниот дел на шпоретот

-можност за повеќе начини на поврзување кон оџакот: странично, одозгора и од задната страна

power

8 kW

dimension-oven

900 x 600 x 850 mm

dimension-oven

460 x 440 x 260 mm

volume

120 mm

area

133 m3

area

51 m2

area

127 / 146 kg

area

76 / 72 %

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 6 + 2 =

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ