Почетна

04Јун 2024

Почитувани на 30.05.24 до 01.06.24 во Врњачка Бања компанијата Алфа Плам – Врање организираше собир на монтажери. Покрај предвидената агенда која беше главна цел на овој настан : презентација на нови производи, обука и панел дискусија , бевме почастени со друштвена игра – Ориентација преку која можевме да ги видиме убавините на прекрасната Врњачка Бања. […]

01Апр 2024

МЕГА ПЕЛЕТ АКЦИЈА ОД АЛФА ПЛАМ!!! Исполнете ги условите и добијте подароци гратис покрај намалените ‚‚ШОК‚‚ цени на производите на пелет од АЛФА ПЛАМ Врање. Со секоја печка или котел на пелет од брендот АЛФА ПЛАМ Врање купени и бесплатно пуштени во употреба во временски период од 01.04.2024 до 01.07.2024 имате можност да добиете на […]

01Апр 2023

Во период од 01.04.2023 до 31.05.2023 компанијата Алфа Плам организира aкција во која секој потрошувач добива. Право на учество имаат сите граѓани на Република С. Македонија кои во наведениот период ќе купат производ од брендот Алфа Плам, односно за кои се однесува акцијата. Производи кои се вкучени во акцијата се печки на пелет дувалки Лука […]

26Дек 2022

Нова наградна акција на Алфа Плам! Со секој купен електричен или плински уред добиваш на подарок ново тенџере за вкусни традиционални јадења за целото семејство! — Во периодот од 15.12.2022 – 31.01.2023 година компанијата Алфа Плам организира подарок акција во која секој учесник добива подарок. Повеќе информации на www.alfaplam.mk Со учествувањето во акцијата, на учесникот […]

14Сеп 2022

Право на учество имаат сите полнолетни граѓани на Република С. Македонија кои во наведениот период купиле производи од компанијата Алфа Плам, односно за кои се однесува акцијата. Акцијата се однесува на сите модели на шпоретите Аlfa 70 и 90 како и кај шпоретите Аlfa Term 20, 27 и 35, Central 23 и Alfa 70/90 HE […]

03Јун 2021

Печките на пелет се специјални печки кои што користат пелети од дрво, одржувајќи ја постојано посакуваната температура при работа во економичен режим и до 24-36 часа помеѓу две полнења на резервоарот со пелети. Овде ќе биде објаснето колку е важно адекватно да се одржува печката на пелет и на кој начин. За жал, некои сопственици […]

05Мар 2021

Алфа Плам Зголемување на енергетската ефикасност на радијаторите како стратешка цел и средство за постигнување успех Во пресрет на 5ти Март, Светскиот ден на енергетската ефикасност, време е да се запрашаме што всушност е тоа и како секој од нас може да придонесе за зголемување на енергетската ефикасност. На почеток, многу е важно да се […]

25Фев 2021

Повеќето корисници се одлучуваат за систем за греење на пелети со цел да се зголеми нивото на удобност што го обезбедува овој вид греење, но економските и еколошките аспекти не треба да се запостават. Подолу се дадени неколку совети кои ќе ви помогнат да ја зголемите ефикасноста на системот за греење на пелети. Избор на […]

21Дек 2020

Почитувани, Би сакалe да Ве информирамe дека во периодот од 21.12.2020 до 31.01.2021та година овластените дистрибутери за производите на Alfa Plam-Vranje, фирмите Гранекспорт Скопје и Мареми Трејд Куманово организираат акција со вредни ПОДАРОЦИ за крајниот купувач ! Акцијата ги опфаќа следните производи : Luca, Luca S, Luca R, Luca 12, Commo 15/21, Dino 17/27, AT 20 […]

23Нов 2020

Почитувани, Како официјални спонозори и компанија која е општествено одговорна и се грижи за заштита на животсната средина можеме да се пофалиме дека со поддршка на колегите од Alfa Plam AD Vranje и во соработка со Општина Карпош е реализиран EcoFriendy проектот преку засадување на 35 ком висококвалитетни дрвца Јавор ( Acer ) во дворот […]