Почитувани на 30.05.24 до 01.06.24 во Врњачка Бања компанијата Алфа Плам – Врање организираше собир на монтажери. Покрај предвидената агенда која беше главна цел на овој настан : презентација на нови производи, обука и панел дискусија , бевме почастени со друштвена игра – Ориентација преку која можевме да ги видиме убавините на прекрасната Врњачка Бања.

Благодарност од сите присутни колеги од Р.Северна Македонија до Алфа Плам – Врање.

IMG-20386fcb8d2179666e13d64f44363962-V

 

 

 

IMG-98f1d8bdf143da3884452de1f1992ad4-VIMG-fe331713f0ad4152f77124f8a650db1e-VIMG-422f93f919ebed125b2b9c90a5530c34-VIMG-257b59464773dba1273c353335b343d8-V IMG-77b89e285deb0b920c2a6cf0b1a89898-VIMG-a89987a053b78fbade8f6159b1f55c8e-V IMG-80378336c67fe354b3392d22f5a040c8-V

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *