Пелети програма

ЛУКА С

Воздушна печка на пелети - Лука С

Цена 48,390.00 ден.

АЛФА ТЕРМ 20 ПЕЛЕТ

Шпорет за централно греење на пелети - Алфа Терм 20 Пелет

Цена 104,990.00 ден.

ГРАНДЕ 37

Котел на пелети- Гранде 37

Цена 146,090.00 ден.

КОМО КОМПАКТ 32

Котел на пелети - Комо Компакт 32

Цена 146,490.00 ден.

КОМО КОМПАКТ 37

Котел на пелети - Комо Компакт 37

Цена 154,590.00 ден.

ГРАНДЕ 28

Котел на пелети- Гранде

Цена 131,290.00 ден.

КОМО 12

Печка за централно греење на пелети - Комо 12

Цена 93,590.00 ден.


  • 1
  • 2