Шпорети на пелети

АЛФА 90 ПЕЛЕТ

Печка на пелети - Алфа 90

Цена АКЦИЈА!!! 84,690.00 ден.

АЛФА ТЕРМ 20 ПЕЛЕТ

Шпорет за централно греење на пелети - Алфа Терм 20 Пелет

Цена АКЦИЈА!!! 103,290.00 ден.