КСИЛА

Цена 82,390.00 ден.

Ксила - премиум бренд Калукс од АлфаПлам

-Печката е од дебели лимови со челична врата со дебелина на лимот од 3мм
-Специjално челично ложиште од огноотпорнен челик кој овозможува долг век на траење
-Комората изградена од челичен лим со дебелина од 3mm
-Сите вградени елементи(електромотор за дозирање на пелет, ладење на печката,внесување на свеж воздух за согорување, електроника со дисплеј, запалка, итн) се производи од реномирани светски производители
-Голем капацитет на резервоарот за пелет (18кг)
-Обвивката изградена од челичен лим дебелина на ѕид од 5mm и 3mm
-Површинска заштита: фарбање (350°C) и лакирање (150°C)
-Животен век на траење на призводот 15-20год

power

8 kW

dimension

961x251x1026 mm

dimension-oven

80 mm

volume

0,54/1,85 kg/h

area

34 h

area

18 kg

area

133 m3

area

51 m2

weigth

128/160 kg

degree

87 %

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 5 + 80 =

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *