ВУД 35

Цена 60,290.00 ден.

Модерен котел на дрва за централно греење.

Категорија:

-модерен дизајн на обвивката на котелот кој е во сооднос со габаритот и лесно се вклопува во секој простор

-внатрешниот котел е изграден од котловски лим

-долг век на траење на ложиштето изграден од специјален  челик

-добра термичка изолација на котелот, ги минимизира загубитена топлина во просторијата во која котелот е инсталиран

-голем волумен на ложиштето го продолжува времето меѓу две ложења

-вграден топплотен разменувач кој кога е поврзан со термовентил служи како термоосигурувач од евентуално прегревање на котелот

-автоматски регулатор на воздухот со кој преку тепмературата на водата во котелот се подесува моќта на него

-одалечен термометар за мерење на температурата на водата во котелот

-во долниот дел на ложиштето се наоѓа вертикална гусана решетка, која се отвара и служи за потпалување на котелот

-класа на котелот во согласност со норма EN 303-5, класа 3

* Во нашата понуда може да најдете и котли со моќност од 35 kW, 40 kW и 50 kW.

power

35 W

dimension-oven

635x1000x1435 mm

volume

180 mm

volume

35 kW

area

109 l

area

350-583 m3

area

135-224 m2

area

342/377 kg

area

85,8 %

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 2 + 91 =

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *