С 140 50 Г/6

Цена 18,200.00 ден.

Електричен шпорет С 140 50

-четири грејни  плоча за готвење – 7 положби (о 145mm, о 180mm, о 145mm, о 180mm)

-две експресни грејни плочи

-конвенционална рерна –шест начини на делување на рерната (осветлување на рерната, долен греач, горен греач, инфра греач)

-двојно стакло на рерната

-можност за самочистење на рерната

-вертикална решетка – држач на хоризонталната решетка и тепсијата

-хоризонтална решетка – особено погодна за скара

-длабока тепсија – погодна за печење на леб и поголеми парчиња месо

-можност за поставување на тепсијата на три нивоа во рерната

-фиока за тепсијата

-капак за шпоретот

power

8215 W

dimension-oven

500 x 600 x 850 mm

volume

400 x 475 x 320 mm

volume

60 l

area

47 / 58 kg

area

Yes

area

Yes

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 7 + 21 =

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ