РЕГУЛАР 46 Елегант 2Р 5kw

Цена 27,490.00 ден.

Шпорет на дрва - Регулар 46 Елегант 2Р 5kw

-челичните плочи за готвење, постои можност да се помрднуваат за темелно чистење

-ложиштето обложено со шамотни плочи со карактеристика да акумулираат топлина обезбедувајќи повисока температура која се оддава во просторијата

-регулатори за снабдување со примарен и секундарен воздух од вратата на ложиштето и вратата на пеплникот

-снабдувањето со секундарен воздух обезбедува почисто согорување, односно догорување на предходно непотполно согорени производи

-фиоката за горива се наоѓа во долниот дел на шпоретот – лесно се помрднува

-поврзување кон оџакот на два начина: странично и одозгора

power

5 kW

dimension-oven

915 x 565 x 850 mm

dimension-oven

460 x 485 x 185 mm

volume

120 mm

area

83 m3

area

32 m2

area

105 / 120 kg

area

74 / 77 %

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 3 + 26 =

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ