-печка од дебели лимови кои се заштитени со боја отпорна на високи температури, а котелот изграден од специјален челичен лим

-приклучување на оџак – одозгора

-специјална заштитна рачка на вратата од ложиштето

-подесувајќи го влезот на примарниот воздух во ложиштето  со посебен регулатор автоматски се регулара температурата на водата во котелот

-подесувајќи го  снабдувањето со секундарен воздух со помошна посебен регулатор  се обезбедува поефикасно согорување

-големо стакло на вратата на ложиштето и видлив пламен кој допоплнително внесува топлина во Вашиот дом

power

19 kW

dimension-oven

580 x 570 x 1050 mm

volume

150 mm

volume

4 kW

volume

15 kW

area

28 l

area

190 – 317 m3

area

73-122 m2

area

194 / 209 kg

area

72 / 68 %

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 9 + 83 =

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ