ОРИЕНТ

Цена 22,890.00 ден.

Трајножаречка печка - Ориент

-трајножаречка печка од дебели лимови

-гусана решетка во ложиштето, долг век на траење

-вратата е од лимени позиции од внатрешната страна обложена со стаклени плетенки, со што се обезбедува херметичност

-ложитето е обложено со заменливи шамотни плочи, кои акумулираат топлина и ја зголемваат температурата на согорувањето

-стаклото на вратата на ложиштето овозможува поглед на огинот во ложиштето

-регулаторот на примарниот воздух се наоѓа на долниот дел на вратата на печката

-регулаторот на секундарниот воздух се наоѓа на горниот дел на вратата на ложиштето

-дополнителен отвор за снабдување со секундарен воздух се наоѓа на задната страна на печката

-снабдувањето со секундарен воздух обезбедува почисто согорување, односно догорување на предходно непотполно согорени производи

-НАПОМЕНА: Керамичката облока за моделот Ориент се доплаќа дополнително 14,200 денари, со опција за избор на повеќе бои !

power

7 kW

dimension-oven

470 x 360 x 980 mm

volume

150 mm

area

117 m3

area

45 m2

area

98 / 112 kg

area

70 / 81 %

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 6 + 5 =

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ