ЛУКА

Цена АКЦИЈА!!! 55,890.00 ден.

Воздушна печка на пелети - Лука

-обвивката создадена од квалитетен лим, а вратата на ложиштето од челик. Бочните страни заштитени во процесот бојадисување со црна боја, додека предната рамка во црвена, беж и црна боја. На предната страна на печката се наоѓа украсна хромирана лајсна. Сите видови на заштита се отпорни на високи температури

-големо, керамичко стакло на вратата на ложиштето и видлив пламен кој допоплнително внесува топлина во Вашиот дом

-комора за согорување на изградена од челичен лим, а ложиштето од гус со што се овозможува сигурно и долготрајно функционирање на производот

-неделно програмирање на работатат на печката

-можност за работа на шпоретот во 5нивоа на моќност

-дополнителен вентилатор кој го издувува топлиот воздух во просторијата

power

8 kW

dimension-oven

500 x 490 x 955 mm

volume

80 mm

area

0,82 / 2,03 kg/h

area

28 h

area

23 kg

area

133 m3

area

51 m2

area

110 / 128 kg

area

84,6 %

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 9 + 96 =

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *