ГРЕТА

Цена 31,690.00 ден.

Печка на дрва - Грета

-печка од дебели лимови, заштитени со боја отпорна на високи температури

-приклучување на оџак – одозгора и од задната страна

-гусаната врата на ложиштето овозможува поголема затегнатост и контролиран дотур на воздух за согорување

-големо стакло на вратата на ложиштето и видлив пламен кој дополнително внесува топлина во Вашиот дом

-регулаторот за примарен воздух се наоѓа на долниот дел на печката

-снабдувањето со секундарен воздух обезбедува поефикасно согорување, а се регулира со регулаторот на примарен воздух

power

8 kW

dimension-oven

588 x 443 x 1001 mm

volume

150 mm

area

133 m3

area

51 m2

area

97 / 117 kg

area

77,2 %

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 5 + 17 =

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ