• 2 рингли (1000W & 3000W)
  • Фабрички наместено да работи на пропан-бутан со можност за префрлање на природен гас
  • Определен простор за плинска боца
  • Поклопец

power

4000 W

dimension-oven

400 x 600 x 850 mm

area

21 / 30,5 kg

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 9 + 5 =

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *