ФОРМА

Цена 66,590.00 ден.

ФОРМА - премиум бренд Калукс од АлфаПлам

• Современ дизајн на печка на пелет
• Обвивката и вратата на ложиштето произведени од квалитетен лим кој е заштитен со лак отпорен на високи температури
• Ложиште изградено од специјален лим отпорен на високи температури
• Неделно програмирање на работата на печката
• Капацитет на резерварот за пелет (16,5кг)
• Можност за работа на печката во 5 нивоа на моќност
• Керамичко стакло на вратата на ложиштето отпорно на 700oC и видлив пламен кој внесува дополнителна топлина во просторијата

power

7.5 kW

dimension

470 x 512 x 1100 mm

dimension-oven

80 mm

volume

0,7 / 1,8 kg/h

area

23,6 h

area

16.5 kg

area

75-125 m3

area

48 m2

weigth

115/146 kg

degree

87 %

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 7 + 88 =

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ