ФОРМА ГЛАС

Цена 80,300.00 ден.

ФОРМА ГЛАС - премиум бренд Калукс од АлфаПлам

• Современ дизајн на печка на пелет
• Обвивката и вратата на ложиштето произведени од квалитетен лим кој е заштитен со лак отпорен на високи температури
• Ложиштето е изградено од специален гус отпорен на високи температури со долг век на траење
• Неделно програмирање на работата на печката
• Капацитет на резерварот за пелет (23,5кг)
• Можност за работа на печката во 5 нивоа на моќност
• Керамичко стакло на вратата на ложиштето отпорно на 700oC и видлив пламен кој внесува дополнителна топлина во просторијата

power

7,5 kW

dimension

472 x 488 x 1072 mm

dimension-oven

80 mm

volume

0,7 / 1,8 kg/h/h

area

26,5 h

area

16,5 kg

area

125 m3

area

48 m2

weigth

115/146 kg

degree

87 %

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 2 + 6 =

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ