ЕЛИТА 2

Цена 22,090.00 ден.

Печка на дрва - Елита 2

-гусана плотна

-ложитето е обложено со шамотни плочи, кои акумулираат топлина и ја зголемваат температурата на согорувањето

-стаклото на вратата на ложиштето, овозможува поглед на огинот во ложиштето

-регулаторот за снабдување со примарен воздух на вратата на ложиштето

-влез на секундарен воздух на вратата на ложиштето

-снабдувањето со секундарен воздух обезбедува почисто согорување, односно догорување на предходно непотполно согорени производи

-просторот за гориво се наоѓа во долниот дел на печката

power

6 kW

dimension-oven

455 x 442 x 865 mm

volume

120 mm

area

100 m3

area

38 m2

area

73 / 85 kg

area

55,7 / 59,3 %

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 6 + 54 =

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ