ДОННА 70 7kw

Цена 44,190.00 ден.

Шпорет на дрва - Донна 70 5kw

-шпорет создаден од гусани и лимени делови кои се заштитени со боја, лак и емајл отпорен на високи температури

-приклучување на оџак: странично, одозгора и од задната страна

-можност за избор на “лев“ или “десен“ шпорет

-готвење на целата површина на  челичната плоча и експрес готвење на дефинирана површина на плочата

– постои можност да се потргне плочата и темелно да се исчисти

-рамномерно печење во рерната

-двојно стакло на вратата на ложиштето, видлив пламен кој дополнително ја внесува топлината во Вашиот дом

-ложитето е обложено со заменливи шамотни плочи, кои акумулираат топлина и ја зголемваат температурата емитирана во просторијата

-дополнителен клуч за ракување со пепелникот

-регулирано снабдување со примарниот воздух во ложиштето

-снабдувањето со секундарен и терцијален воздух во ложиштето овозможува ефикасно согорување

-двојно стакло на вратата на рерната, со вграден термометар

-лесно придвижлива фиока за гориво во долниот дел на шпоретот

-специјален отвор за чистење на внатрешноста на шпоретот

power

5 kW

dimension-oven

700 x 600 x 850 mm

dimension-oven

330 x 440 x 260 mm

volume

120 mm

area

83 m3

area

32 m2

area

110 / 127 kg

area

79,3 / 74,3 %

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 1 + 92 =

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ