Печка за централно греење на пелети - Комо

-обвивката и вратата на ложиштето изградени од квалитетен лим и заштитена со боја и лак отпорен на високи температури

-големо, керамичко стакло на вратата на ложиштето отпорно на 700°Cи видлив пламен кој допоплнително внесува топлина во Вашиот дом

-ложиштето создадено од специјален гус,а котелот од наменски котловски лим

-неделно програмирање на работатат на шпоретот

-можност за работа на печката во 5 нивоа на моќност

-можност за управување со далечински управувач

-компонентите неопходни за функционирање на системот на греење се фабрички вградени во производот

-вградени сигурносени термостати

-системи за чистење кои дополнително го олеснуваат одржувањето на печката и овозможуваат  веродостојно функционирање

-можност за загревање на санитарна вода (во бојлер) и приклучување на систем за подно греење

power

21 kW

dimension-oven

574 x 620 x 1225 mm

volume

80 mm

volume

3 kW

volume

18 kW

area

32 l

area

1,7 / 5,05 kg/h

area

26,5 h

area

45 kg

area

210 – 350 m3

area

81-135 m2

area

196 / 225 kg

area

86,1 %

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 1 + 91 =

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ