КОМО КОМПАКТ

Цена АКЦИЈА!!! 102,990.00 ден.

Котел на пелети - Комо Компакт

-обвивката и вратата на ложиштето изградени од квалитетен лим и заштитена со боја и лак отпорен на високи температури

-термичка изолација на вратата на ложиштето со вермикулит, како и дополнителна термичка изолација на самиот котелсо минерална волна го намалува степенот на одавање на топлинат  и го зголемува степенот на искористливост на горивата

-ложиштето создадено од специјален гус,а котелот од наменски котловски лим

-неделно програмирање на работатат на шпоретот

-можност за работа на печката во 5нивоа на моќност

-компонентите неопходни за функционирање на системот на греење се фабрички вградени во производот

-вградени сигурносени термостати

-системи за чистење кои дополнително го олеснуваат одржувањето на печката и овозможуваат  веродостојно функционирање

-можност за загревање на санитарна вода (во бојлер) и приклучување на систем за подно греење

***да биде работата на котелот прилагодена на саканата собна температура задолжително е вградување на собен термостат

power

23 kW

dimension-oven

590 x 642 x 1222 mm

volume

80 mm

volume

23 kW

area

35,5 l

area

1,48 / 5,5 kg/h

area

30 h

area

45 kg

area

230 – 383 m3

area

88-147 m2

area

230 / 259 kg

area

90,2 %

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 2 + 79 =

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ