КОМО 15

Цена АКЦИЈА!!! 95,490.00 ден.

Печка за централно греење на пелети - Комо 15

-обвивката и вратата на ложиштето изградени од квалитетен лим и заштитена со боја и лак отпорен на високи температури

-големо, керамичко стакло на вратата на ложиштето отпорно на 700°Cи видлив пламен кој допоплнително внесува топлина во Вашиот дом

-ложиштето создадено од специјален гус,а котелот од наменски котловски лим

-неделно програмирање на работатат на шпоретот

-можност за работа на печката во 5нивоа на моќност

-можност за управување со далечински управувач

-компонентитенеопходни за функционирање на системот на греење се фабрички вградени во производот

-вградени сигурносени термостати

-системи за чистење кои дополнително го олеснуваат одржувањето на печката и овозможуваат  веродостојно функционирање

-можност за загревање на санитарна вода (во бојлер) и приклучување на систем за подно греење

power

15 kW

dimension-oven

520x570x1010 mm

volume

80 mm

volume

2 kW

volume

13 kW

area

32 l

area

1,2/3,5 kg/h

area

21 h

area

25 kg

area

150-250 m3

area

58-96 m2

area

181/223 kg

area

92,1 %

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 7 + 86 =

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ