Модерна печка и камин за централно греење - Централ 23.

-вградена цевна змија (бакарна цевка) која кога е поврзана со термовентил служи како термоосигурувач од евентуално прегревање на шпоретот

-челична плоча за готвење, постои можност да се потргне плочата и темелно да се исчисти

-специален клуч за отварање на вратата на ложиштето во случај на прегревање на ложиштето

-исклучително длабоко ложиште

-регулатор за воздух со кој се подесува температурата на водата во котелот

-одалечен термометар за мерење на температурата на водата во котелот

-во долниот дел на ложиштето се наоѓа вертикална решетка, која се отвара со клуч и служи за потпалување на печката

-капакот на печката има добри изолациски својства, греењето на печката во прсторот се регулира со употреба на капакот на печката , со спуштање на капакот се смалува зрачењето на топлина во просторијата

-постои можност за употреба на вертикалната решетка како горна решетка за греење и готвење во преодните периоди, со што пламенот дирекно ќе ја допира плотната

-можност за повеќе начини за приклучвање на оџак

power

18.4 kW

dimension-oven

360 x 610 x 850 mm

volume

150 mm

volume

5.4 kW

volume

13 kW

area

16 l

area

200 – 333 m3

area

77 -128 m2

area

131 / 147 kg

area

72 / 74 %

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 7 + 59 =

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ