АЛФА ТЕРМ 20

Цена 73,290.00 ден.

Печка за централно греење - Алфа Терм 20

-челична плоча за готвење, постои можност да се потргне плочата и темелно да се исчисти

-специален клуч за отварање на вратата на ложиштето во случај на загревање на рачката

-на шпоретот се вградени термометар кој ја мери температурата на водата во котелот и манометар кој го мери и покажува притисокот на водата во котелот

-регулаторот за моќноста на шпоретот, со кој автоматски се регулара температурата на водата во котелот

-регулаторот за снабдување со секундарен воздух на внатрешната страна на вратата на ложиштето

-снабдувањето со секундарен воздух обезбедува почисто согорување, односно догорување на предходно непотполно согорени производи

-двојно стакло на вратата на рерната со вграден термометар

-две положби на решетката во ложиштето за работа на шпоретот лето и зима

-постои можност за ложење одозгора, со подигање на капакот на плотната

-отвор за чистење на внатрешноста на шпоретот

-фиока за горивото се наоѓа во долниот дел на шпоретот – лесно се придвижува

-можност за повеќе начини на поврзување кон оџакот, странично и одозгора

power

23 kW

dimension-oven

900 x 600 x 850 mm

dimension-oven

460 x 440 x 260 mm

volume

150 mm

volume

9 kW

volume

14 kW

area

14 l

area

230 – 383 m3

area

88-147 m2

area

155 / 175 kg

area

74 / 77 %

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 7 + 3 =

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ