АЛФА ТЕРМ 20 ПЕЛЕТ

Цена 116,990.00 ден.

Шпорет за централно греење на пелети - Алфа Терм 20 Пелет

-Мултифункционален  шпорет  за етажно греење,со врвен дизајн и квалитет.

-Електрониката на најновата генерација гарантира безбедно работење и висок степен на искористување на пелети.

– Со модерната технологија се постигнуваат високи перформанси  за греење и подготовка на храна.

-Котел изработен од квалитетен  лим, заштитен во процесот на емајлирање, фарбање и лакирање. Сите видови на заштита се отпорни на високи температури

-Котелот е изработен од квалитетен котловски лим.

-Комората за согорување е изработена од челичен лим и огниште кое овозможува безбедно и долгорочно работење на производот

-Емајлирана рерна за квалитетно и долготрајно печење во тепсија која се испорачува со шпоретот

-Неделно програмирање на шпоретот

– Способност на шпоретот да работи на 5 нивоа на моќност

-Вградените безбедносни термостати го спречуваат само-палењето на шпоретот.

power

20 kW

dimension-oven

1100 x 600 x 850 mm

volume

80 mm

volume

5 kW

volume

15 kW

area

35 l

area

1,32 / 4,75 kg/h

 area

20 h

area

30 kg

area

275 – 350 m3

area

106-135 m2

area

210 / 238 kg

area

87 %

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 7 + 3 =

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ