АЛФА 90 ПЕЛЕТ

Цена АКЦИЈА!!! 84,690.00 ден.

Печка на пелети - Алфа 90

-обвивката создадена од квалитетен лим, заштитен во процесот на емајлирање, фарбање и лакирање. Сите видиви на заштити се отпорни на високи температури

-мултифункционален производ:  истовремено грее, готви и пече

-двојно стакло на вратата на рерната со термометар

-комора за согорување на изградена од челичен лим, а ложиштето од гус со што се овозможува сигурно и долготрајно функционирање на производот

-емајлирана рерна за квалитетно и равномерно печење во тепсија која се испорачува со шпоретот

-неделно програмирање на работатат на шпоретот

-можност за работа на шпоретот во 5нивоа на моќност

-можност за управување со далечински управувач

-вграден сигурносен вентил

-дополнителен вентилатор кој го издувува топлиот воздух во просторијата

power

8 kW

dimension-oven

900 x 600 x 850 mm

dimension-oven

330 x 440 x 260 mm

volume

80 mm

area

0,64 / 1,98 kg/h

area

23 h

area

15 kg

area

133 m3

area

51 m2

area

141 / 163 kg

area

86 %

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 1 + 46 =

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *