АЛФА 90Х Е Фаворит 13 kw

Цена 61,890.00 ден.

Печка за централно греење - Алфа 90 Х Е Фаворит

-Вградена цевна змија (бакарна цевка) која кога е поврзана со термовентил служи како термоосигурувач од евентуално прегревање на шпоретот

-челична плоча за готвење, постои можност да се потргне плочата и темелно да се исчисти

-специален клуч за отварање на вратата на ложиштето во случај на загревање на рачката

-регулаторот за моќноста на шпоретот, со кој се регулара температурата на водата во котелот

-регулаторот за снабдување со секундарен воздух на внатрешната страна на вратата на ложиштето

-две положби на решетката во ложиштето за работа на шпоретот лето и зима

-отвор за чистење на внатрешноста на шпоретот

-фиока за горивото се наоѓа во долниот дел на шпоретот

-можност за повеќе начини на поврзување кон оџакот

power

14 kW

dimension-oven

900 x 600 x 850 mm

dimension-oven

460 x 440 x 260 mm

volume

120 mm

volume

5 kW

volume

9 kW

area

5,5 l

area

140 – 233 m3

area

54-90 m2

area

148,5 / 170 kg

area

78,5 / 77,6 %

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 6 + 3 =

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ