АЛФА 70 Е Фаворит 13 kw

Цена 55,990.00 ден.

Печка за централно греење - Алфа 70 Е Фаворит

-Вградена цевна змија (бакарна цевка) која кога е поврзана со термовентил служи како термоосигурувач од евентуално прегревање на шпоретот

-челична плоча за готвење, постои можност да се потргне плочата и темелно да се исчисти

-специален клуч за отварање на вратата на ложиштето во случај на загревање на рачката

-регулаторот за моќноста на шпоретот, со која се регулара температурата на водата во котелот

-регулаторот за снабдување со секундарен воздух на внатрешната страна на вратата на ложиштето

-две положби на решетката во ложиштето за работа на шпоретот лето и зима

-отвор за чистење на внатрешноста на шпоретот

-фиока за горивото се наоѓа во долниот дел на шпоретот

-можност за повеќе начини на поврзување кон оџакот

power

13 kW

dimension-oven

700 x 600 x 850 mm

dimension-oven

330 x 440 x 260 mm

volume

120 mm

volume

5 kW

volume

8 kW

area

5,5 l

area

130 – 217 m3

area

50-83 m2

area

129,5 / 149,5 kg

area

68,9 / 70,9 %

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 8 + 59 =

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ