АЛФА 70 ДОМИНАНТ 7kw

Цена 41,890.00 ден.

Шпорет на дрва - Алфа 70 Доминант 7kw

-челична плоча за готвење, постои можност да се потргне плочата и темелно да се исчисти

-можност за готвење на целата површина на плочата

-рамномерно печење во рерната

-стакло на вратата на ложиштето, овозможува да се гледа огинот во ложиштето

-ложитето е обложено со шамотни плочи, кои акумулираат топлина и ја зголемваат температурата на согорувањето

-регулаторот за снабдување со примарен воздух на вратата на пепелникот

-двојно стакло на вратата на рерната, со вграден термометар

-две положби на вратата на рерната:

1.врата на рерната отворена – поголема емисија на топлина за загревање на просторијата

2.вратата на рерната затворена – помала емисија на топлина во просторијатѕа

-отвор за чистење на внатрешноста на шпоретот

-фиока за горивото се наоѓа во долниот дел на шпоретот

-можност за повеќе начини на поврзување кон оџакот: странично, одозгора и од задната страна

power

7 kW

dimension-oven

700 x 600 x 850 mm

dimension-oven

330 x 440 x 260 mm

volume

120 mm

area

117 m3

area

45 m2

area

110 / 127 kg

area

76,4 / 79,1 %

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 6 + 28 =

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ