АЛФА 55 Делукс

Цена 22,690.00 ден.

Шпорет на дрва - Алфа 55 Делукс 2

-мултифункционален производ наменет истовремено за загревање на просторијата, печење и готвење

-шпорет создаден од високо квалитетни гусани и лимени делови кои овозможуваат долг период на користење и ложење на шпоретот

-обивката заштитена со емајл отпорен на високи температури (800°)

-челичните плочи за готвење лесно се помрднуваат за темелно чистење

-ложиштето обложено со шамотни плочи со карактеристика да акумулираат топлина обезбедувајќи повисока температура кој се оддава во просторијата

-снабдување со примарен и секундарен воздух од вратата на ложиштето и вратата на пеплникот

-снабдувањето со секундарен воздух овозможува чисто, целосно и ефикасно согорување

-лесно подигнување на фиоката наменета за одложените горива за ложење во долниот дел на шпоретот

-огромен волумен на рерната 58л овозможува  рамномерно печење

-можност за повеќе начини на поврзување кон оџакот: странично и одозгора

power

5 kW

dimension-oven

965 x 612 x 780 mm

dimension-oven

550 x 540 x 195 mm

volume

120 mm

area

83 m3

area

32 m2

area

91/106 kg

area

70,5/76,5 %

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 6 + 25 =

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ