• 300x200_Tara

ТАРА 6 kW

Цена 16,890.00 ден.

Камин на дрва -Тара

• Современ дизајн на печката со помали димензии и рустичен изглед
• Погодна за загревање на помали станбени единици
• Обвивката вградена од квалитетен лим кој е заштитен со емајл отпорен на 800 oC
• Простор специјално наменет за одлагање на дрвата
• Големо керамичко стакло на вратата на ложиштето отпорно на 700 степени и видлив пламен кој внесува дополнителна топлина во просторијата
• Регулатор за примарен воздух на вратата на ложиштето

power

6 kW

dimension-oven

430 x 346 x 800 mm

volume

120 mm

area

100 m3

area

38 m2

area

48 / 57 kg

area

66%

Формулар за нарачки

Опис на нарачка

  • 2 + 17 =

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *