СГ 122 55 Р

Цена 21,630.00 ден.

Комбиниран електрично-плински уред.

-две електрични грејни  плочи за готвење – 7 положби (о 145mm, о 180mm)

-една експрес грејна плоча

-два пламеника (1000W и 3000W)

-вграденена електрична запалка за палење на пламениците

-конвенционална рерна –шест начини на делување на рерната (осветлување на рерната, долен греач, горен греач, инфра греач)

-двојно стакло на рерната

-можност за самочистење на рерната

-вертикална решетка – држач на хоризонталната решетка и тепсијата

-хоризонтална решетка – особено погодна за скара

-длабока тепсија – погодна за печење на леб и поголеми парчиња месо

-можност за поставување на тепсијата на три нивоа во рерната

-фиока за тепсијата

-капак за шпоретот

power

5125 W

dimension

4000 W

dimension-oven

550 x 600 x 850 mm

volume

460 x 475 x 320 mm

volume

70 l

area

48 / 60 kg

area

Yes

area

Yes

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 4 + 2 =

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ