-печка од дебели лимови кои се заштитени со боја отпорна на високи температури, а котелот изграден од специјален челичен лим

-приклучување на оџак – одозгора

-специјална заштитна рачка на вратата од ложиштето

-подесувајќи го влезот на примарниот воздух во ложиштето  со посебен регулатор автоматски се регулара температурата на водата во котелот

-подесувајќи го  снабдувањето со секундарен воздух со помошна посебен регулатор  се обезбедува поефикасно согорување

-големо стакло на вратата на ложиштето и видлив пламен кој допоплнително внесува топлина во Вашиот дом

power

20 kW

dimension-oven

580 x 570 x 1540 mm

volume

150 mm

volume

5 kW

volume

15 kW

area

28 l

area

200-300 m3

area

77-128 m2

area

285 / 305 kg

area

82 %

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 5 + 78 =

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ