ЛУКА 12

Цена 83,790.00 ден.

Воздушна печка на пелети - Лука 12

-Печка на пелет (дувалка) со современ дизајн

-Обвивката создадена од квалитетен лим, а вратата на ложиштето од челик. На предната страна на печката се наоѓа украсна хромирана лајсна. Сите видови на заштита се отпорни на високи температури

-Големо, керамичко стакло на вратата на ложиштето и видлив пламен кој допоплнително внесува топлина во Вашиот дом

-Комора за согорување на изградена од челичен лим, а ложиштето од гус со што се овозможува сигурно и долготрајно функционирање на производот

-Неделно програмирање на работатат на печката

-Можност за работа на печката во 5 нивоа на моќност

-Дополнителен вентилатор кој го издувува топлиот воздух во просторијата

power

12 kW

dimension-oven

589 x 633 x 1109 mm

volume

80 mm

area

0,5 / 2,7 kg/h

area

56 h

area

28 kg

area

200 m3

area

77 m2

area

158 / 184 kg

area

91 %

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 1 + 53 =

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *