ЛУКА Р

Цена 59,090.00 ден.

Воздушна печка на пелети - Лука Р

– Печка на пелети со нов дизајн, компактни димензии, достапна во неколку бои.
– Идеално решение за греење на мали станбени единици.
– Големо, керамичко стакло на огнената врата и видлив пламен што дополнително ја доведува топлината во вашиот дом.
– комора за согорување обложена со материјал кој ја акумулира топлината и по гасенњето на печката
– Дополнителен вентилатор кој го издувува топлиот воздух во просторијата
– Неделно програмирање на работата на печката.
– Можност за работа во 5 нивоа на моќност.
– Електроника на најновата генерација овозможува лесно ракување со производот.
– Вградените безбедносни термостати го спречуваат само-палењето на печката.
– Резервоарот за пелети од 23 кг обезбедува голема автономија во работењето на производот.

power

8 kW

dimension-oven

500 x 530 x 955 mm

volume

80 mm

area

0,82 / 2,03 kg/h

area

28 h

area

23 kg

area

133 m3

area

51 m2

area

110 / 128 kg

area

85 %

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 1 + 40 =

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *