КСИЛА ИДРО 18кW

Цена 124,790.00 ден.

Калукс премиум дизајн - Ксила Идро

-Печка на пелет за етажно греење, специјален дизајн
-Печката е од дебели лимови со челична врата со дебелина на лимот од 3мм
-Специjално челично ложиште од огноотпорнен челик кој овозможува долг век на траење
-Комората изградена од челичен лим со дебелина од 3mm
-Сите вградени елементи(електромотор за дозирање на пелет, ладење на печката,внесување на свеж воздух за согорување, електроника со дисплеј, запалка, итн) се производи од реномирани светски производители
-Голем капацитет на резервоарот за пелет (18кг)
-Обвивката изградена од челичен лим дебелина на ѕид од 5mm и 3mm
-Површинска заштита: фарбање (350°C) и лакирање (150°C)
-Животен век на траење на призводот 15-20год
-Вградените безбедносни термостати го спречуваат само-палењето на шпоретот.

power

18 kW

dimension-oven

1002 x 284 x 1088 mm

volume

80 mm

volume

2,8 kW

volume

15,2 kW

area

25 l

area

0,7 / 4 kg/h

 area

29 h

area

20 kg

area

300 m3

area

115 m2

area

195 / 230 kg

area

92,8 %

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 3 + 12 =

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ