Печка за централно греење на пелети - Комо 12

Печка на пелети за централно греење со компактни димензии е прилагодена за потребите на помалите објекти за домување.

power

12 kW

dimension-oven

500x570x940 mm

volume

80 mm

volume

1,5 kW

volume

10,5 kW

area

27 l

area

kg/h

area

26,2 h

area

21 kg

area

120-200 m3

area

46-77 m2

area

165/185 kg

area

97 %

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 5 + 90 =

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ