камин Рустик

КАМИН ЕТАЖ РУСТИК / РУСТИКАЛ

Цена 54,090.00 ден.

Камин - Рустик

-каминот е создаден од гусани и лимени позиции

-од предната страна на каминот се наоѓаат огноотпорни стакла, кои овозможуваат поглед на огинот во ложиштето

-гусана врата на ложиштето се наоѓа од десната страна, следува специјален клуч за отварање

-регулаторот за воздух се наоѓа на предната страна на ложиштето

power

14 kW

dimension-oven

720 x 440 x 820 mm

volume

120 mm

area

233 m3

area

90 m2

area

102,5 / 122,5 kg

area

71,5 / 78,1 %

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 1 + 6 =

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ