Печка за централно греење на пелети - Дино 27

-Печка на пелет за етажно греење со современ дизајн

-обвивката изградена од квалитетен лим и заштитена со боја и лак отпорен на високи температури

-подобра затегнатост и целосна контрола на снабдувањето со воздух за согорување се постигнува со вградената гусана врата на ложиштето и целосно дихтување на капакот на резерварот

-контролираниот процес на согорување и прилагодување на работа на печката е овозможен преку квалитетот на пелетите и провевот во оџакот и дополнително вградените компоненти

-специјална сигурносна рачка на вратата на ложиштето

-големо, керамичко стакло на вратата на ложиштето отпорно на 700°C и видлив пламен кој допоплнително внесува топлина во Вашиот дом

-ложиштето создадено од специјален гус,а котелот од наменски котловски лим

-неделно програмирање на работатат на печката

-можност за работа на печката во 5 нивоа на моќност

-можност за управување со далечински управувач и Wi-Fi модул

-компонентите неопходни за функционирање на системот на греење се фабрички вградени во производот

-вградени сигурносни термостати

-системи за чистење кои дополнително го олеснуваат одржувањето на печката и овозможуваат  веродостојно функционирање

-можност за загревање на санитарна вода (во бојлер) и приклучување на систем за подно греење

power

27 kW

dimension-oven

574 x 568 x 1237 mm

volume

80 mm

volume

2 kW

volume

25 kW

area

32 l

area

1,8 / 5,8 kg/h

area

25,3 h

area

45 kg

area

270 – 450 m3

area

104-173 m2

area

193 / 222 kg

area

94 %

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 3 + 27 =

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ