ГРАНДЕ 28

Цена 145,790.00 ден.

Котел на пелети- Гранде

-обвивката изградена од квалитетен лим и заштитена со боја и лак отпорен на високи температури

-челична врата на ложиштето

-котелот изграден од котловски лим

-термичка изолација на котелот со минерална волна

-во горниот дел на котелот под резерварот за пелет има простор за прирачните сретства за одржување на котелот

-за обезбедување на котролиран процес на согорување вградени се:

*исклушително напреден firmwire со огромен простор за подесување и прилагодување на различни конфигурации на грејните системи

*опционално поврзување на бафер, дополнителен резервар за пелет, сензор за нивото на пелетите

*управување со помошна на енкодер кој овозможува континуирано рамномерно дозирање на пелет што овозможува рамномерна работа

*најсовремен LCD Touch Panel

*опционално:далечинско управување по пат на СМС пораки и со помош на android и iOS апликации

-варијабилни параметри кои значително попрецизно ја регулираат работата на котелот

power

28 kW

dimension-oven

979 x 761 x 1400 mm

volume

80 mm

volume

28 kW

area

74 l

area

1,7 / 6,7 kg/h

area

118 h

area

200 kg

area

280 – 467 m3

area

108-180 m2

area

310 / 345 kg

area

92,9 %

Формулар за нарачки

Контактирајте не за овој производ

  • 6 + 88 =

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ