obuka

Почитувани,

На 18.06 и 19.06.2019та година имавме чест во фабриката на Alfa Plam во Врање да се дружиме со колегите сервисери и инсталатери на етажен програм од нашата земја. Овие собири се одлична можност за презентација на сите новитети од компанијата како и за размена на различни искуства . Покрај кратката презентација и прошетка низ самата фабрика и процесот на изработка на апаратите, колегите од Врање на сите учесници на обуката им подарија вредни поклони и награди.

20190619_160150    20190619_145144  20190619_162936   20190619_163005

ОбукаIMG-6a5d5589c1c25e05ed0630784c7c967b-V

Благодарност до сите , Ви посакуваме многу успех

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *