МЕГА ПЕЛЕТ АКЦИЈА ОД АЛФА ПЛАМ!!!

Исполнете ги условите и добијте подароци гратис покрај намалените ‚‚ШОК‚‚ цени на производите на пелет од АЛФА ПЛАМ Врање.
Со секоја печка или котел на пелет од брендот АЛФА ПЛАМ Врање купени и бесплатно пуштени во употреба во временски период од 01.04.2024 до 01.07.2024 имате можност да добиете на домашна адреса:

– 500кг ЕН+ пелет
– правосмукалка за пепел

По купувањето на еден од палетата проиводи на пелет од АЛФА ПЛАМ, Ваша обврска е да ги испратите следните документи:

• Копија од фискална сметка или фактура од крајниот потрошувач
• Копија од уредно пополнет налог за прво пуштање во употреба во период од 01.04 до 01.07 од овластен сервис. Контакт 02/3176-185.
• Пополет формулар (се добива при самото купување на производот од локалниот дилер или од официјалната веб страна www.alfaplam.mk )
Кликни тука за формулар
– по пошта на една од следниве адреси:
ГРАНЕКСПОРТ 50 Дивизија24А, Скопје или
МАРЕМИ ТРЕЈД Ул. 7 бр. 30 Инд.Зона Карпош, Куманово
или
– скенирани на e-mail адресата akcija@alfaplam.mk

Уверете се во неодоливиот дизајн, префинетата изработка, економичност и квалитет по неодолива цена.

За повеќе информации во врска со оваа акција и палета на производи на пелет со акциските цени обратете се кај Вашиот локален дилер или на официјалната веб страна www.alfaplam.mk

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *