Почетна

25Нов 2016
nagradna-akcija

Алфа Плам како и за пазарот за Србија така и за нашиот во период од 01.10 до 01.12 организира наградна акција за монтажерите. Право на учество имаат сите монтажери кои вршат монтажа на нашите производи на парно греење. Акцијата се однесува на следните артикли: *Grande – котел на пелет за парно греење *Komo 15kw – […]