Почетна

19Јун 2019
obuka

Почитувани, На 18.06 и 19.06.2019та година имавме чест во фабриката на Alfa Plam во Врање да се дружиме со колегите сервисери и инсталатери на етажен програм од нашата земја. Овие собири се одлична можност за презентација на сите новитети од компанијата како и за размена на различни искуства . Покрај кратката презентација и прошетка низ […]

03Јун 2019
гответе со нас

Почитувани, Би сакалe да ве информирамe дека од 03.06.2019та на нашиот пазар стартува АКЦИЈАТА  за електрични и комбинирани шпорети од програмата на Alfa Plam-Vranje ! Со секој купен електричен или комбиниран шпорет од Alfa Plam добивате вреден пакет КУЈНСКИ СЕТ кој доаѓа спакуван во кутија со изглед на моделот Alfa 90 Dominant и е наменет […]

31Мај 2019
5 god garancija na Kotel

Сите Alfa Plam производи кои користат пелет како гориво , а се наменети за етажно греење ги исполнуваат највисоките Европски стандарди за висок степен на ефикасност, намалување на емисијата на штетни гасови и минимална количина на пепел која останува при процесот на согорување на горивото. Најсовремената електроника, унапредените системи за чистење и можноста за поврзување […]

23Мај 2019
GEFF -WEB

Почитувани, кредитната линија за зелено финансирање (скратено GEFF) е програм на Европската банка за обнова и развој (EBRD) која обезбедува средства за финансирање на енергетски ефикасна технологија во домаќинствата -станови, фамилијарни куќи и станбени згради, како и за фирми кои произведуваат и продаваат ваков вид на технологија. Со оваа програма предвидено е финансирање во земјите […]

15Мај 2019
SnookerON Open 2019

Почитувани, како официјални спонзори на настанот со гордост ви го презентираме “SnookerON Open Tournment Skopje 2019” на кој учествуваа 30 снукер играчи од Македонија, Бугарија и Албанија,а се одржа во просториите на Gran Club – Скопје ! Овој турнир повторно ги помести стандардите на македонската снукер сцена, не само поради интересниот формат туку и поради […]