Сите постови од: alfaplam

Информации за alfaplam

Во период од 01.04.2023 до 31.05.2023 компанијата Алфа Плам организира aкција во која секој потрошувач добива. Право на учество имаат сите граѓани на Република С. Македонија кои во наведениот период ќе купат производ од брендот Алфа Плам, односно за кои се однесува акцијата. Производи кои се вкучени во акцијата се печки на пелет дувалки Лука […]

Нова наградна акција на Алфа Плам! Со секој купен електричен или плински уред добиваш на подарок ново тенџере за вкусни традиционални јадења за целото семејство! — Во периодот од 15.12.2022 – 31.01.2023 година компанијата Алфа Плам организира подарок акција во која секој учесник добива подарок. Повеќе информации на www.alfaplam.mk Со учествувањето во акцијата, на учесникот […]

Право на учество имаат сите полнолетни граѓани на Република С. Македонија кои во наведениот период купиле производи од компанијата Алфа Плам, односно за кои се однесува акцијата. Акцијата се однесува на сите модели на шпоретите Аlfa 70 и 90 како и кај шпоретите Аlfa Term 20, 27 и 35, Central 23 и Alfa 70/90 HE […]

Печките на пелет се специјални печки кои што користат пелети од дрво, одржувајќи ја постојано посакуваната температура при работа во економичен режим и до 24-36 часа помеѓу две полнења на резервоарот со пелети. Овде ќе биде објаснето колку е важно адекватно да се одржува печката на пелет и на кој начин. За жал, некои сопственици […]

Алфа Плам Зголемување на енергетската ефикасност на радијаторите како стратешка цел и средство за постигнување успех Во пресрет на 5ти Март, Светскиот ден на енергетската ефикасност, време е да се запрашаме што всушност е тоа и како секој од нас може да придонесе за зголемување на енергетската ефикасност. На почеток, многу е важно да се […]

Повеќето корисници се одлучуваат за систем за греење на пелети со цел да се зголеми нивото на удобност што го обезбедува овој вид греење, но економските и еколошките аспекти не треба да се запостават. Подолу се дадени неколку совети кои ќе ви помогнат да ја зголемите ефикасноста на системот за греење на пелети. Избор на […]

Почитувани, Би сакалe да Ве информирамe дека во периодот од 21.12.2020 до 31.01.2021та година овластените дистрибутери за производите на Alfa Plam-Vranje, фирмите Гранекспорт Скопје и Мареми Трејд Куманово организираат акција со вредни ПОДАРОЦИ за крајниот купувач ! Акцијата ги опфаќа следните производи : Luca, Luca S, Luca R, Luca 12, Commo 15/21, Dino 17/27, AT 20 […]

Почитувани, Како официјални спонозори и компанија која е општествено одговорна и се грижи за заштита на животсната средина можеме да се пофалиме дека со поддршка на колегите од Alfa Plam AD Vranje и во соработка со Општина Карпош е реализиран EcoFriendy проектот преку засадување на 35 ком висококвалитетни дрвца Јавор ( Acer ) во дворот […]

Почитувани, Како официјални спонозори можеме да се пофалиме дека Асоцијација за Снукер и Билијард на С.Македонија е официјално претставена и поставена на исто ниво со светските најпознати асоцијации од повеќе различни земји преку официјалната веб страна www.wpbsa.com. Alfa Plam-Makedonija како спонзор на GranClub нашиот најголем билијард и снукер клуб е горда на ова признание за […]

Почитувани, Би сакалe да ве информирамe дека во периодот од 16.12.2019 до 31.01.2020та година овластените дистрибутери за производите на Alfa Plam-Vranje, фирмите Гранекспорт Скопје и Мареми Трејд Куманово организираат акција со вредни ПОДАРОЦИ за крајниот купувач ! Акцијата ги опфаќа следните производи: Аlfa 70/90 Favorit, Alfa 70/90 Dominant, Donna 70/90 како и целокупниот асортиман на производи […]