Почитувани,

Како официјални спонозори можеме да се пофалиме дека Асоцијација за Снукер и Билијард на С.Македонија е официјално претставена и поставена на исто ниво со светските најпознати асоцијации од повеќе различни земји преку официјалната веб страна www.wpbsa.com.

Alfa Plam-Makedonija како спонзор на GranClub нашиот најголем билијард и снукер клуб е горда на ова признание за успехот и афирмацијата на овој спорт во нашата земја.

Повеќе информации во врска со официјалното претставување можете да прочитате на следниот линк:

Snooker Success in North Macedonia

 

Snooker and Billiard         NM-Junior-event

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *