Почитувани,

Би сакалe да Ве информирамe дека во периодот од 21.12.2020 до 31.01.2021та година овластените дистрибутери за производите на Alfa Plam-Vranje, фирмите Гранекспорт Скопје и Мареми Трејд Куманово организираат акција со вредни ПОДАРОЦИ за крајниот купувач !

Акцијата ги опфаќа следните производи : Luca, Luca S, Luca R, Luca 12, Commo 15/21, Dino 17/27, AT 20 Pelet, Alfa 90 Pelet, Commo Compact 23/32/37, Grande 28/37.

Дистрибуцијата на подароците ќе се изведува веднаш и директно до малопродажниот објект заедно со нарачаниот производ кој е опфатен со акцијата.

АКЦИСКИ ПРОИЗВОДИ и ПОДАРОЦИ :

  • Со купување на било кој од моделите: LUCA , LUCA S, LUCA R, LUCA 12 следува ГРАТИС правосмукалка за пепел, модел MINICEN !
  • Со купување на било кој од моделите: COMMO 15, COMMO 21, AT 20 Pelet, Alfa 90 Pelet следува ГРАТИС правосмукалка за пепел , модел CENERILL !
  • Со купување на било кој од моделите: COMMO COMPACT 23/32/37 следува ГРАТИС правосмукалка за пепел, модел CENEFLAME !
  • Со купување на било кој од моделите: GRANDE 28/37 следува ГРАТИС правосмукалка за пепел, модел CENEHOT
    •  MiniCen CeneRill  CeneHot          CeneFlame

*Акцијата започнува од 21.12.2020та година, количините се ограничени, побрзајте да го посетите вашиот локален дилер за производите на Alfa Plam.

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *