Почитувани,

Како официјални спонозори и компанија која е општествено одговорна и се грижи за заштита на животсната средина можеме да се пофалиме дека со поддршка на колегите од Alfa Plam AD Vranje и во соработка со Општина Карпош е реализиран EcoFriendy проектот преку засадување на 35 ком висококвалитетни дрвца Јавор ( Acer ) во дворот на “ОУ Лазар Трповски” – Карпош 3

На овој начин,ние сакаме да дадеме пример и да ги охрабриме останатите компании и поединци да направат добро дело за себе, за својата околина и за идните генерации 🍀🌳🌲🌿
Голема Благодарност до сите учесници во проектот 😊

Eco tabla-4  Eco tabla-2  20201112_114533_resized_1  20201112_124041_resized_1 gradonacalnik post 2

 

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *