Почитувани,

Би сакалe да ве информирамe дека во периодот од 16.12.2019 до 31.01.2020та година овластените дистрибутери за производите на Alfa Plam-Vranje, фирмите Гранекспорт Скопје и Мареми Трејд Куманово организираат акција со вредни ПОДАРОЦИ за крајниот купувач !

Акцијата ги опфаќа следните производи: Аlfa 70/90 Favorit, Alfa 70/90 Dominant, Donna 70/90 како и целокупниот асортиман на производи на пелет.

Дистрибуцијата на подароците ќе се изведува веднаш и директно до малопродажниот објект заедно со нарачаниот производ кој е опфатен со акцијата.

АКЦИСКИ ПРОИЗВОДИ и ПОДАРОЦИ :

  • Со купување на било кој од моделите: Alfa 70/90 Favorit, Alfa 70/90 Dominant, Donna 70/90 следува ГРАТИС инокс тенџере со лого Аlfa Plam !
  • Со купување на било кој од моделите: LUCA , LUCA S, LUCA R, ALFA 90 Pelet следува ГРАТИС правосмукалка за пепел, модел MINICEN !
  • Со купување на било кој од моделите: COMMO 15, COMMO 21, ALFA TERM 20 Pelet следува ГРАТИС правосмукалка за пепел , модел CENERILL !
  • Со купување на било кој од моделите: COMMO COMPACT 23/32/37, GRANDE 28/37 следува ГРАТИС правосмукалка за пепел, модел CENERIX !
  • Со купување на било кој од моделите од програмата CALUX следува ГРАТИС правосмукалка за пепел, модел CENEHOT !
  • Со купување на било кој од моделите: LUCA 12, DINO 17, DINO 27 следува ГРАТИС правосмукалка за пепел, модел CENEFLAME
    • поклон 1 MiniCen CeneRill CeneRix CeneHot  CeneFlame

*Акцијата започнува од 16.12.2019та година, количините се ограничени, побрзајте да го посетите вашиот локален дилер за производите на Alfa Plam.

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *