SnookerON Open 2019

Почитувани, како официјални спонзори на настанот со гордост ви го презентираме “SnookerON Open Tournment Skopje 2019” на кој учествуваа 30 снукер играчи од Македонија, Бугарија и Албанија,а се одржа во просториите на Gran Club – Скопје !

Овој турнир повторно ги помести стандардите на македонската снукер сцена, не само поради интересниот формат туку и поради присуството на многубројната публика. Победник на турнирот е Дејан Сипковски кој за награда доби ексклузивен пехар и специјално дизајниран дрес со логото на нашата компанија Alfa Plam.

Dejan-Sipkovski
turnir-granklub1

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *