slika

Aлфа Плам со гордост ви го најавува најновиот производ во својата продажна палета , печка/котел за етажно греење – COMMO COMPACT 32.


COMMO COMPACT 32

Compactr_32_37_780x460_

-обвивката изградена од квалитетен лим и заштитена со боја и лак отпорен на високи температури

-челична врата на ложиштето

-котелот изграден од котловски лим

-термичка изолација на котелот со минерална волна

-во горниот дел на котелот под резерварот за пелет има простор за прирачните сретства за одржување на котелот

-за обезбедување на котролиран процес на согорување вградени се:

-исклушително напреден firmwire со огромен простор за подесување и прилагодување на различни конфигурации на грејните системи

-опционално поврзување на бафер, дополнителен резервар за пелет, сензор за нивото на пелетите

-управување со помошна на енкодер кој овозможува континуирано рамномерно дозирање на пелет што овозможува рамномерна работа

-најсовремен LCD Touch Panel

-опционално:далечинско управување по пат на СМС пораки и со помош на android и iOS апликации

-варијабилни параметри кои значително попрецизно ја регулираат работата на котелот

повеќе информации за овој производ.

Остави Одговор

Your email address will not be published. Required fields are marked *